Baton Warszawski

Baton Warszawski powstał, żeby wszystkim amatorom słodkich przekąsek zapewnić zdrową alternatywę dla serwowanego przez światowe koncerny syfu. Gluten free!

Baton Warszawski to fuzja tradycji i nowoczesnej wiedzy z zakresu dietetyki. Produkowany tylko z naturalnych nieprzetworzonych składników zapewnia najlepszą jakość oraz recepturę wynikającą z pasji zdrowym żywieniem. Wraz ze słodkimi lub słonymi dodatkami to pełnowartościowa przekąska na co dzień. 


Baton Warszawski to słodycz, który jest normalnym jedzeniem, kieszonkowym i pełnowartościowym posiłkiem. To baton, który nadaje się nawet dla cukrzyków z racji bardzo niskiego indeksu glikemicznego (IG ok. 32). Zawiera też potężną dawkę błonnika - do 25% dziennego zalecanego spożycia w jednym batoniku. Dzięki temu Baton Warszawski syci na tak długo.


Ideą manufaktury Batona było stworzenie produktu naturalnego, dlatego np. mąka jest wytwarzana przez nich a całe ziarna kakaowca, mielone na miejscu. Dzięki temu klient może mieć pewność, że produkty zachowują maksimum swoich wartości - przygotowane w dniu produkcji!!!


Batony nie zawierają: glutenu, laktozy, orzechów archaidowych, sacharozy. 


Wyświetlono 1 - 6 z 6 produktów
Wyświetlono 1 - 6 z 6 produktów